DANMARKS TEKNISKE UNIVERSITET 

LovePeople har siden 2013 været fast leverandør af Mindfulness-forløb for ledere og medarbejdere på hele DTU. Både deltagerne og vi i Koncern HR er meget tilfredse med kurserne.

LovePeople formår at skabe engagerende, reflekterede og aktive kurser hvor deltagerne tager et væsentligt udbytte med sig.

LovePeople er en professionel samarbejdspartner, som løbende udvikler indhold og form for hele tiden at præsentere den nyeste viden samt tilpasse til netop vores målgruppe.

Deltagerne fortæller at Liselotte Strøyberg er autentisk i måden hun gør Mindfulness levende og nærværende på, så det er troværdigt, og så det bliver en naturlig del af (arbejds-) livet. F.eks. har en deltager skrevet i en evaluering, at
”LovePeople formår at gøre det enkelt at etablere en daglig Mindfulness-praksis”.

Hos LovePeople finder vi leder- og medarbejderudvikling, som forbedrer produktivitet, overblik, relationer, beslutsomhed, handlingskraft samt balance i livet.

Vi kan varmt anbefale andre at samarbejde med LovePeople.
— Tine Resting Olsen, Koncern HR, DTU

kØBENHAVNS UNIVERSITET 

Københavns Universitet (KU) har i samarbejde med LovePeople! gennem en årrække udbudt kurser i Mindfulness for ledere og medarbejdere. Et forløb består af 5 formiddage, ligesom der er tilbud om opfølgning til at genopfriske eller styrke udøvelsen.

Samarbejdet med LovePeople! har fungeret nemt og fleksibelt, og forløbene har været afviklet med høj kvalitet.

KU står selv for at evaluere kurserne og vores kursister bedømmer dem til 4,5-4,8 på en skala på 1-5. Derudover får underviser Liselotte Strøyberg altid mange personlige og anerkendende bemærkninger med fra kursisterne.

Vi ser derfor frem til vores fortsatte samarbejde.
— Anette Mar, HR & Organisation, Københavns Universitet