Back to All Events

8 UGERS MINDFULNESS-FORLØB


Gennem dette mindfulness-forløb lærer du at applikere mindfulness teknikker i din hverdag. 

Forløbet er for dig, der ønsker at opnå viden og indsigt i hvordan du selv i hverdagen kan nedbringe samt forebygge stress, styrke dit overblik, ro og nærvær, øge din indsigt i egne mentale mønstre, styrke din evne til at træffe beslutninger samt generelt få et roligere nervesystem med mulighed for at træffe bevidste beslutninger. 

Forløbet vil indeholde de traditionelle Mindfulness værktøjer såvel som den nyere viden og indsigt der er på området indenfor hjerneforskning. Vi vil også undersøge forskellige psykologiske modeller med henblik på at indarbejde det som en del af Mindfulness-praksissen. 

Vi vil arbejde aktivt med værktøjerne i sessionerne, men du skal også forvente at arbejde med stoffet imellem mødegangene, da det ofte er her, der opnås ny indsigt samt styrkede positive adfærdsmønstre. 

Earlier Event: June 7
MINDFULNESS RETREAT
Later Event: November 5
ÅBENT MINDFULNESS KURSUS