Back to All Events

INTENSIVT MINDFULNESS-FORLØB - 5 MØDEGANGE AF 3 TIMER


Dette forløb er til dig, der ønsker det fulde udbytte af Mindfulness-forløbet, men som ønsker at gennemføre det på færre, men lidt længere mødegange.

Gennem dette intensive mindfulness-forløb lærer du at applikere mindfulness teknikker i din hverdag. 

Forløbet er for dig, der ønsker at opnå viden og indsigt i hvordan du selv i hverdagen kan nedbringe samt forebygge stress, styrke dit overblik, ro og nærvær, øge din indsigt i egne mentale mønstre, styrke din evne til at træffe beslutninger samt generelt få et roligere nervesystem med mulighed for at træffe bevidste beslutninger. 

Forløbet vil indeholde de traditionelle Mindfulness værktøjer såvel som den nyere viden og indsigt der er på området indenfor hjerneforskning. Vi vil også undersøge forskellige psykologiske modeller med henblik på at indarbejde det som en del af Mindfulness-praksissen. 

Vi vil arbejde aktivt med værktøjerne i sessionerne, men du skal også forvente at arbejde med stoffet imellem mødegangen, da det ofte er her der opnås ny indsigt samt styrkede positive adfærdsmønstre. 

 

Later Event: June 7
MINDFULNESS RETREAT